U tragediji na Pelješcu preminula poznata plesačica: Nije stigla izaći iz BMW-a

Od svoje nekadašnje plesne partnerke emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija „Plesa sa zvijezdama“

U nesreći na Pelješcu poginula je Ruskinja Polina Golubeva. Iz BMW-a su uspjeli da isplivaju vozač i još dvoje putnika, ali Ruskinja Polina Golubeva je ostala u automobilu.

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholisan i uz krivičnu prijavu predat je pritvorskom nadzorniku. Kazao je da je mislio da je na putu za Pelješki most.

Od svoje nekadašnje plesne partnerke emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija „Plesa sa zvijezdama“.

(VIDEO) Ovo je BMW u kojem je preminula Hrvatica: “Uletjeli u more, svi se spasili osim nje”

 

“Prije nekoliko sati imali smo show ‘Ples sa zvijezdama‘ na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima. Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za šta na ovom svijetu.

Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas…‘, napisao je, između ostalog, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79