U Trebinju lišen slobode Igor Avramović koji je likvidirao Ervina Ćelahmetovića iz Priboja

Ervin Ćelahmetović i Igor Avramović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova RS, uhapsili su I.A. (28) iz Priboja, policijskog službenika Policijske uprave za grad Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, saznaje Kurir.

Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I.A, koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Podsjećamo, u noći u kojoj je izgubio život, Ervin Ćelahmetović, za koga u Priboju kažu da se nikada nije potukao, za šankom kafića bio je sa jednim prijateljem. Odmah pored njega stajao je Igor A, rođeni Pribojac, zaposlen kao pripadnik Interventne jedinice policije u Beogradu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79