U Tuzli uskoro počinje gradnja naselja Skyline Plaza, poznato i kako će izgledati

Kako smo ranije pisaoli, kompanija Deling Invest uskoro počinje graditi novi stambeni kompleks u zapadnom dijelu grada.

Naselje Skyline Plaza bit će sagrađeno u blizini Bingo city centra, odnosno prekoputa Motela i firme Rudar.

Za početak će biti sagrađene dvije zgrade, a u okviru naselja bit će i sportski tereni kao i igralište za djecu. Također, prema planu, vidljivo je i povezivanje sa putem koji vodi prema naselju Krojčica što će mještanima ulice Gine Herman mnogo značiti s obzirom da ova ulica već godinama ima problem sa lošom putnom infrastrukturom, a za koju nikada nisu izdvojena sredstva iz gradskog budžeta za obnovu.

Početak gradnje naselja Skyline Plata planiran je za proljeće 2022. godine, a kako saznajemo, pripreme su već počele s obzirom da je zgradu nekadašnjeg Univerzala već napustila brza pošta “Express one”  u kojem je bila smjeđtena posljednih nekoliko godina.

Inače, zapadni dio grada u posljednje vrijeme sve je interesantniji investitorima, ali i građanima, pa ni ne iznenađuje činjenica da je već iskazan interes za kupovinom stanova u Skyline Plazi.

Poznate su i cijene stanova, koje u pretprodaji iznose od 2550 do 2750 KM za jedan kvadratni metar stana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79