U UKC RS se počinju snimati podcasti

Direktor Univerzitetsko-kliničkog centra RS koji se nalazi u Banjoj Luci Vlado Đajić najavio je da će u ovoj zdravstvenoj instituciji snimati podcaste.

Cilj ovakve emisije je, kako je kazao, promocija svega što rade na UKC-u.

“Naš klinički centar se itekako ima čime da pohvali! Biti prvi, biti dobar, najbolji, nosi breme koje ponosno nosimo. Zato, dragi građani Banje Luke i RS, ponosno najavljujem naš podcast, još jedan način komuniciranja putem kojeg ćete biti u prilici da upoznate naše zaposlene, naše saradnike širom svijeta, projekte na kojima vrijedno radimo i planove koji nas očekuju u budućnosti”, poručio je Đajić.

On je kazao da ovakvo nešto ne postoji u regionu i uistinu malo je vjerovatno da ste vidjeli doktore koji snimaju podcaste. No, Džajić smatra da je to svjetski poduhvat.

“Podcast UKC RS je prvi ovakve vrste na našem području, ali i u zemljama regiona i još jedan je od dokaza da pratimo svjetske trendove na samo u medicini, nego i načinu komuniciranja prema svima vama, našim dragim građanima i pacijentima zbog kojih postojimo”, poručio je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79