U Zagrebu nestao otac četvero djece: Pričao je s nekim na mobitel, otišao u grad i više se nije pojavio

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Hrvatske prije nekoliko dana objavljen je nestanak Dragana Marića (41) iz Zagreba.

Nestanak je prijavljen 5. januara 2022. U trenutku nestanka osoba je bila obučena u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenerke, tamnoplave tenisice sa zelenim pertlama.

Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, objavljeno je.

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć.

“Molim vas za pomoć, ako ga je iko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.

Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenerka i tamno plave tenisice zelenih pertli. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je na Facebooku Ivana Marić.

“Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu”, kazala je supruga za 24 sata.

“U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili kući, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo”, dodala je.

  Opljačkan na Jadranu: Šokirao se kad je vidio po kojem kursu su mu zamijenili novac, ali nije bilo pomoći...

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79