U Zenici održana parada Alfa Romeo vozila (FOTO)

Ovog vikenda u Zenici je biti održan VI Međunarodni skup vozila Alfa Romeo u organizaciji Alfa Romeo kluba Zenica. Okupljanje ljubitelja ovog vozila iz drugih bh. klubova, zatim iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Njemačke bilo je jučer u Lašvanskoj dolini odakle su preko Ilijaša stigli za Zenicu

„Novi modeli Alfa Romeo Giulia i Stelvio bit će izloženi uz druge raznovrsne modele. U subotu uvečer će tom prilikom nastupiti i članovi Plesne akademije Viktory iz Zenice. Zenički i njihove kolege i prijatelji „Alfisti“ bit će od 19:00 do 21:00 sat u centru grada, a nakon toga uslijediće Alfa party učesnika skupa na otvorenom. Prilika je to za druženje i razmjenu iskustava koji je uz promoviranje Alfa Romeo vozila cilj naših skupova,“ kaže Muhedin Fejzić, predsjednik Alfa Romeo kluba Zenica, dodajući da će sve planirane aktivnosti biti realizirane uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Organizirana je i humanitarna tombola, čiji prihodi će biti uplaćeni za liječenje 6-godišnjeg dječaka iz Zenice oboljelog od zloćudne bolesti. Nakon toga uslijediće defile Bulevarom i GGM-om i trka ubrzanja na 302 metra u tri kategorije, od koje je jedna ženska.

U popodnevnim satima, u nedjelju „Alfisti“ su ponovno u centru grada gdje će biti dodijeljene nagrade i zahvalnice učesnicima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79