U Zenici osvanuo transparent sa oštrom porukom Nogometnom savezu BiH

Nogometna reprezentacija BiH danas u Zenici na stadionu Bilino Polje igra prijateljski meč protiv Kuvajta, a u ovom bh. gradu okačen je transparent s porukom “NFSBiH -Mafia”.

Još uvijek nije poznato ko je postavio transparent i ko stoji iza ovih poruka, no svakako da je i ovo pokazatelj kako su bh. navijači generalno nezadovoljni radom Nogometnog saveza BiH te situacijom u kojoj se bh. nogomet već godinama nalazi.

Transparent s porukom “NFSBiH -Mafia” okačen je ranije danas na jednom zeničkom mostu.

Nakon odlične igre i remija u Francuskoj protiv aktuelnog prvaka svijeta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, Zmajevi večeras igraju prijateljski meč koji može poslužiti selektoru Ivaylu Petevu da se uvjeri na koje igrače može ozbiljnije računati za mjesto u prvoj postavi u budućnosti.

Reprezentacija BiH je punih 656 dana bez trijumfa, a sigurno da je i to jedan od razloga nezadovoljstva bh. navijača. piše Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79