U Zenici se renovira parking u centru grada

U subotu, 17. februara 2024. godine, započeli su radovi na sanaciji postojećeg parkinga smještenog između zgrade Gradske biblioteke i Tužilaštva u centru Zenice.

Procijenjena vrijednost radova iznosi 45.000 KM, a investitor je JP “Parking Servis” d.o.o. Zenica, dok je izvođač radova firma “Špic beton” d.o.o. Zenica.

Cilj ovih radova je poboljšanje stanja parkirališta, koje predstavlja važan segment infrastrukture u urbanom području Zenice. Sanacija će uključivati popravke oštećenih dijelova površine parkirališta, postavljanje novih markacija i drugih elemenata kako bi se osigurala sigurnost i funkcionalnost parking prostora.

Investitor, JP “Parking Servis” d.o.o. Zenica, ističe važnost ovih radova u poboljšanju kvalitete života građana Zenice, omogućavajući im bolje uslove za parkiranje u samom srcu grada.

Očekuje se da će radovi biti završeni u predviđenom roku, a tokom njihove realizacije, molimo građane za strpljenje i saradnju kako bi se održao nesmetan protok saobraćaja u ovom dijelu grada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79