U Zenici tri kandidata za gradonačelnika najavili pobjedu

Kandidati za gradonačelnika Zenice obavili su danas svoju građansku dužnost

Pivić je glasao na biračkom mjestu Starina, a nakon obavljenje građanske dužnosti sve Zeničanke i Zeničane je pozvao da izađu na izbore i iskoriste svoje biračko pravo.

“Narod je prepoznao tim i program za jaku Zenicu. Mi smo pobijedili, danas je samo ovjera glasanjem. Našem gradu trebaju korjenite promjene, moramo se vratiti na put razvoja i saradnje sa svima koji nam mogu pomoći na tom putu, a prije svega moramo obnoviti narušeno jedinstvo i slogu. Izbori su praznik demokratije, jer mi građani odlučujemo ko će voditi grad iduće četiri godine”, kazao je Pivić te dodao:

“Okrenimo danas novu stranicu za bolju budućnost našeg grada i svih koji u njemu žive. Glasajte za promjene, glasajte za jaku Zenicu. Molim dragog Boga da da ono što je hajr za naš grad i građane.”

Glasao i Fuad Kasumović: Pobjednik sam, tu nema dileme

Svoju građansku dužnost obavio je i aktuelni gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

“Pozivam sve građane Zenice da izađu na izbore i obave svoju građansku dužnost. Imam strahovite primjedbe na rad Gradske izborne komisije, ali o tome ćemo sutra. Građani, izađite i glasajte za koga god hoćete, ne dozvolite da drugi glasaju za vas”, izjavio je Kasumović za Klix.

Na upit novinara šta očekuje od izbora, istakao je kako nema dileme kada je u pitanju pobjednik za gradonačelnika.

“Prema svim ispitivanjima, ubjedljivi sam pobjednik za gradonačelnika Zenice i tu nema dileme. Bože zdravlja i sreće, tako će i biti”, zaključio je Kasumović.

Kandidat za gradonačelnika Zenice Arnel Isak glasao i poručio: Večeras slavim pobjedu ako Bog da

Kandidat za gradonačelnika Zenice Arnel Isak glasao je na biračkom mjestu u Lukovom Polju, a građanima je poručio da večeras slave pobjedu.

“Ako Bog da, večeras slavimo pobjedu! Znam da su građani prepoznali mladost i novog gradonačelnika koji će se boriti za sve građane Zenice. Nismo se bavili malverzacijama, biračkim odborima ni mjestima. Cilj nam je zaštititi glasove, odnosno izbornu regularnost i glasove građana koji su prepoznali naš trud tokom proteklih mjesec dana kampanje, ali i dvije godine kako obnašam dužnost ministra u Vladi ZDK”, kazao je Isak.

S obzirom da su sva tri gradonačelnika uvjerena u svoju pobjedu, ostaje nam da vidimo ko će je na kraju dana i ostvariti.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79