Ubica Stefana Šarovića izručen Crnog Gori

Ekstradicija Nikole Ivovića (30) iz Bosne i Hercegovine u Crnu Goru, uspješno je realizirana, saopćeno je danas iz Uprave policije Crne Gore.

– N.I. se potražuje na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Podgorica radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Crnoj Gori zbog krivičnog djela teško ubistvo i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navedeno je u saopćenju,

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, radeći na rasvetljavanju krivičnih dijela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona, na Palama su 18. jula uhapsili Nikolu Ivovića iz Crne Gore. Ivović je izručen 6 . avgusta.

Ivović je osumnjičen da je 6 juna 2019. godine u Đenovićima kod Herceg Novog, zajedno sa Dušanom Šiljom upotrebom vatrenog oružja, po prethodno pripremljenom planu i sa umišljajem na podmukao način lišio života Stefana Šarovića.

Dušan Šilj je na uhapešn 26. juna 2019. godine na području Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79