Ubiće me, pomozite mi: Komšije otkrivaju mračne tajne para koji je pronađen mrtav u kući

Tek nakon što je u srijedu 7. oktobra na Pavliškom groblju u selu Melenci, kod Zrenjanina, sahranjena tridesetšestogodišnja Ivana A, selom su krenule da kolaju različite priče o njenoj misterioznoj smrti.

Navodno, njeno već poluraspadnuto tijelo, slučajno je otkrila majka, u kupatilu porodične kuće u Ulici Žarka Ostojina br. 84, kao i leš četrdesetdvogodišnjeg Dobrice A., njenog supruga u sličnom stanju, za kojeg neki mještani tvrde da je iz Zemuna i da je u posljednje vrijeme, od kako su stupili u bračnu vezu, živio sa Ivanom u Melencima.

– Ja sam tu treća kuća od njih, svašta se dešavalo. Ivana je često istrčavala na ulicu i zvala pomoć, nedavno je sva u bunilu izletjela i vikala “ubiće me, pomozite ljudi” – priča komšija, uz napomenu da je i on čuo priču, da je Dobrica, najprije ubio Ivanu, a onda presudio sebi.

Da su mnogo pili, to pouzdano znam, e sad da li su bili uživaoci narkotika, kako po selu priča, to ne znam i ne mogu pouzdano da tvrdim – priča žena srednjih godina iz iste ulice, koja još dodaje da su i danju i noći, svi prozori na Ivaninoj kući bili otvoreni i da se često čula vika i svađa.

Mještani potvrđuju da je Ivana iz prvog braka sa suprugom iz Elemira, imala dva sina, tinejdžerskog uzrasta, koji žive sa ocem u ovom selu i da ih je rijetko viđala, od kako je napustila Elemir i vratila se u Melence, piše Kurir.rs.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79