Foto: BH Reporter
Ubila se majka koja je likvidirala svoju kćerku u Tuzli

Ubila se majka koja je likvidirala svoju kćerku u Tuzli


Danas oko 10:30 sati pronađeno je beživotno tijelo majke za koju se sumnja da je preksinoć ubila 31-godišnju kćerku u naselju Tušanj u Tuzli.

Sumnja se da je majka izvršila suicid.

Kako je potvrđeno iz MUP-a TK, policijski službenici Jedinice policije za specijalnu podršku i istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK su postupajući po raspisanoj potrazi, na području šume iznad kuće u naselju Rovine, grad Tuzla, pronašli beživotno tijelo žene za koje se pretpostavlja da se radi o ženi koja se dovodi u vezu sa događajem od 7.10.2024. godine kada je u porodičnoj kući u Tuzli pronađeno beživotno tijelo njene kćerke.

U toku je rad na identifikaciji pronađenog tijela u saradnji sa postupajućim tužiocem koji se zajedno sa policijskim službenicima nalazi na mjestu događaja.

Policijski službenici Uprave policije MUP TK – Sektora kriminalističke policije poduzimaju daljnje radnje po uputama postupajućeg kantonalnog tužioca.

Podsjećamo, sumnja se da je majka čekićem ubila svoju kćerku, a potom ostavila dva oproštajna pisma.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija