UBIO SUPRUGU I LEŠ SAKRIO U ŠAHT!

UBIO SUPRUGU I LEŠ SAKRIO U ŠAHT Komšije para iz Subotice otkrivaju šta je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU.

– Živjeli su već dugo svako za sebe. Svetlana je radila u Sloveniji, on ovdje trgovinu. Ne znam da je bio ljubomoran, da je bilo svađa i nasilja među njima, ali mogu da povjerujem da je njena odluka da ga ostavi bila kap koja je prelila čašu svih teškoća koje je imao – pričaju za “Blic” komšije Dragana Zolnajića, koji je ubio suprugu Svetlanu, pa izvršio samoubistvo.

Dragan Zolnajić (53) ubio je svoju suprugu i njen leš sakrio u šahti u voćnjaku, na takozvanom salašu između Subotice i Palića, koji pripada porodici supruga pjevačice Darie Stanojević Vujović.

Kako pričaju ljudi koji su ih poznavali, Zolnajići su ranije živjeli na visokoj nozi, ali “zbog finansijskih problema su pali i problemi su se nagomilali”.

– Nije Dragan bio klasično ljubomoran, već je vjerovatno u pitanju sujeta. Liči nam sve na to da nije mogao da podnese pored svega još i njeno nevjerstvo u ovom trenutku – kaže jedan od prijatelja porodice Zolnajić.

 

 

U kući bivšeg zeta, gdje se Dragan ubio, vlada još uvijek šok i nevjerica. Članovi ove porodice mole da ih ništa ne pitamo više jer ni sami ne znaju šta ih je snašlo, a kako je rekla bivša svekrva Draganove sestre Nataše, Marija Vujković Lamić, Zolnajić im je dolazio u kuću sve do nestanka i nije uopšte djelovao sumnjivo.

– Donio nam je u subotu jabuke. Sve se činilo da je u najboljem redu. Rekao je da je Svetlana u Novom Sadu. Nije bilo razloga da bilo šta sumnjamo. U šoku smo ne znam šta bih vam rekla – rekla je žena nakon uviđaja mjesta samoubistva.

Porodica je nestanak Dragana i Svetlane prijavila 20. novembra, a Dragan je pronađen sa prostrelnom ranom u glavi 28. novembra. Preminuo je u bolnici, a ostaje nejasno gdje i kako se skrivao nedjelju dana.

U tom periodu porodica je dobijala dojave da je viđen, ali provjere nisu dale rezultate. Nezvanično, postoji sumnja da mu je u tom periodu neko pomogao da zametne svoje tragove.

– Pričalo se da je ona oteta, a da je on otišao da je traži. Niko ne može da vjeruje da se sve završilo ovako stravično i tragično. Pompa oko toga ko, kako i zašto će proći, a njihovo troje djece, iako su punoljetni, zauvijek će nositi ogroman ožiljak i bol – kaže poznanik Zolnajića.

(Blic)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79