Ubistvo u Ljubuškom: Zatražena pomoć i policijskih agencija iz BiH i Hrvatske

Ubojstvo koje se ponedjeljak dogodilo u Vojnićima kod Ljubuškog šokiralo je Hercegovinu. U šumi je pronađeno tijelo 47-godišnjeg Tonija Brkića koji je živio u Zagrebu, a inače je iz mjesta Vodice (općina Ljubuški) u kojem je u posljednje vrijeme i boravio. On je pronađen u krvi, a usmrćen je iz vatrenog oružja.

U potragu za počiniteljem ili više njih odmah se uključio MUP Županije Zapadnohercegovačke.

“Radimo na provođenju istražnih radnji. Zatražili smo pomoć i suradnju raznih policijskih agencija u BiH. Također pomoć je zatražena i od agencija iz Hrvatske s obzirom da je stradali muškarac u Republici Hrvatskoj i živio. Intenzivno radimo na provođenju svih istražnih radnji. To je što možemo reći za sada”, rekao je danas za Hercegovina.info komesar MUP-a ŽZH Milan Galić.

Podsjetimo, 9. kolovoza 2021. godine u 23:38 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da u mjestu Vojnići, zaseok Vodice, u šumi leži muška osoba s vidljivim tragovima krvi, a u blizini se nalazi privatno motorno vozilo Mercedes. Na mjesto događaja odmah su izišli policijski službenici PU Ljubuški i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški.

Dežurna liječnica Doma zdravlja Ljubuški konstatirala je smrt muškarca, a policijski službenici utvrdili su da se radi o T. B. (47) iz Vojnića te da je isti usmrćen iz vatrenog oružja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79