Učenik petog razreda ubo šestarom u čelo drugara iz razreda

Jedan učenik petog razdreda OŠ ‘Ćirilo i Metodije’ na Zvezdari zadobio je hematom na glavi kada ga je njegov vršnjak usred časa ubo šestarom u čelo. Ovaj incident dogodio se 25. oktobra.

Nakon kraće rasprave sa vršnjakom iz odeljenja, dječak je prišao, naslonio se na njegovu klupu i doslovno mu zabio iglu od šestara u glavu.

– Sin je došao iz škole sa ubodom na čelu koji je otekao, pa je djelovao kao čvoruga. Otišli smo u Dom zdravlja gdje su nam dali uput za Institut za majku i dijete ukoliko bude počeo da povraća. Srećom, nije povraćao, ali sam morala da ga budim na svaka dva sata jer mu se ipak stvorio hematom na glavi – priča majka povrijeđenog đaka, piše Telegraf.

Da situacija bude strašnija, sa dječakom koji je ubo vršnjaka, problemi postoje još od prvog razreda, žale se roditelji druge djece u odeljenju.

– Pet godina djeca u razredu trpe njegov teror. Uzme tuđi pribor pa ga razbaca. Baca sveske, knjige, užinu, udara drugare, loše se ponaša… Ali, pošto ima dijabetes, svi u školi su blagi prema njemu i godinama tolerišu ovakvo ponašanje. Nešto se mora preduzeti. Danas je ubo dječaka šestarom u čelo, a sutra će nekome iskopati oko – požalio se jedan od roditelja.

Majka povrijeđenog dječaka ne krivi dijete koje ga je napalo. Kako kaže, dječak zaista ima zdravstvene probleme i trebalo je da se škola pobrine da se on uklopi u odjeljenje.

– Od prvog razreda postoje problemi sa tim dječakom. Pretpostavljam da je agresivan i problematičan baš zato što se nije uklopio u odjeljenje, a ni druga djeca nisu naučena da ga prihvate – priča ova majka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79