UČESTVOVAO U NAPADU NA ROĐAKA: TUKLI GA I UPUCALI DOK JE ČEKAO SUPRUGU I DIJETE!

Novopazarska policija uhapsila je B. S. zbog sumnje da je u četvrtak veče učestvovao u napadu na rođaka R. S, tokom kojeg je on upucan u nogu i više puta, najvjerovatnije drškom pištolja, udaran u glavu, saznaje Blic.

Napad, u kojem je učestvovalo još nekoliko osoba, odigrao se u naselju Bukreš, u blizini jednog supermarketa, ispred kojeg je R. S. zaustavio automobil kako bi obavio kupovinu.

– U automobilu je bila i njegova supruga koja je, sa malim djetetom u naručju, izašla iz vozila i ušla u prodavnicu. U tom trenutku su naišli napadači, od kojih ga je jedan tukao kroz otvoren prozor vozačevih vrata, a drugi ušao u automobil i sjeo na mjesto suvozača, nastavljajući da ga udara. Tokom napada R. S. je upucan u nogu i zadobio je nekoliko hematoma na glavi. Maltretiranje je prekinula supruga koja je istrčala iz prodavnice, zbog čega su napadači pobjegli – kaže izvor Blica u policiji.

Povrijeđenom R. S. je pomoć ukazana u novopazarskoj Opštoj bolnici, nakon čega je prebačen u kragujevački Klinički centar. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo stravstveno stanje je stabilno i on nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, R. S. i B. S. su rođaci, a njihove porodice su godinama u svađi zbog nerazriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Osumnjičenom B.S. je određeno zadržavanje, a policija i Više tužilaštvo rade na rasvjetljavanju svih detalja ovog napada

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79