Učiteljica Marlena ponovo oduševila djecu i roditelje: Cijelom razredu poklonila personalizirane maske

“Maštovita, apsolutno rijetka, lijepa, energična, neumorna, aktivna – najbolja učiteljica!”, poruka je to sretnih i zadovoljnih učenika i roditelja II-c razreda Katoličkog školskog cetra Sv. Josip u Sarajevu za njihovu učiteljicu Marlenu Brkić, koja ih je opet uspjela oduševiti posebnom gestom.

Učiteljica Marlena ponovo oduševila djecu i roditelje: Cijelom razredu poklonila personalizirane maske, Life.ba

Naime, povodom svog rođendana kojeg slavi sutra, 3.10., učiteljica je odlučila ne primiti, nego darovati poklone, pa je tako danas svim svojim učenicima poklonila personalizirane maske sa imenom i logom pčelice, koja je simbol njihove skupine u školi. Osim 27 učenika II-c razreda, oduševljeni su i njihovi roditelji.

“Sretna sam što postoji učiteljica koja radi srcem svoj posao, a mi roditelji cijenimo trud, rad i zalaganje, posebno u vrijeme online nastave i novih, za djecu pomalo stresnih situacija koje je pandemija koronavirusa uzrokovala”, pohvalila je rad učiteljice Marlene Brkić, Jelena Goronja Nevjestić, predstavnica roditelja II-c.

No, ovo nije prva sjajna gesta super učiteljice. Podsjećamo, u junu je svim svojim prvačićima, koji zbog pandemije koronavirusa nisu mogli doći na svečanu dodjelu diploma, napisala personalizirano pismo pohvalivši ga za marljiv rad prenosi Life.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79