Udarao bankomat, nožem napao obezbjeđenje, pa izbušio gume

Policija iz Bosanske Gradiške imala je danas, usred bijela dana, nesvakidašnju intervenciju, kada je muškarac ispred banke rešetkom od šahta polupao bankomat, zatim nožem napao radnika obezbjeđenja, a na kraju se okomio na dva parkirana vozila, kojima je probušio gume, potvrdili su naši izvori.

Za ovaj događaj osumnjičen je mještanin Đani Salkanović (48), koji je uhapšen, a terete ga za ugrožavanje bezbjednosti, pokušaj teške krađe te oštećenje tuđe stvari.

“Nezavisne novine” nezvanično saznaju da je on nakon hapšenja alko-testiran te mu je, kako kažu naši sagovornici, utvrđen oko jedan gram po kilogramu alkohola u organizmu.

“On od ranije nije poznat policiji”, otkrivaju izvori “Nezavisnih novina”, koji dodaju da je policija pronašla i izuzela nož.

Kako dodaju naši sagovornici, sve se ovo odigralo oko 10.25, kada je policiji prijavljeno da u Vidovdanskoj ulici, u blizini banke, stoji nepoznati muškarac s nožem u ruci.

“Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je on pokušao podići novac s bankomata, a pošto to nije uspio, uzeo je rešetku s obližnjeg šahta te njome počeo da lupa po bankomatu”, kažu naši sagovornici.

Kako dodaju izvori Nezavisnih novina, potom je iz banke izašao radnik obezbjeđenja koji je napadaču rekao da se smiri.

“Međutim, ovaj je krenuo nožem ka radniku obezbjeđenja. Srećom, nije ga povrijedio. Zaštitar je potom ušao u banku te pozvao policiju”, kažu naši izvori.

Napadač se, dodaju sagovornici Nezavisnih, zatim okrenuo, ali ne i smirio.

“Na dva vozila koja su u blizini banke bila parkirana nožem je izbušio gume. Potom su došli policajci te su savladali osumnjičenog. Nije se opirao hapšenju”, naglašavaju naši sagovornici.

Kako ističu iz PU Gradiška, o svemu je upoznat dežurni tužilac, a istraga se nastavlja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79