Udario pješaka i ostavio ga da umre na cesti, lišen slobode sutradan

Lice iz Bosanske Dubice čiji su inicijali M.B. uhapšeno je nakon što je u mjestu Jošik “audijem 80” udarilo pješaka iz te opštine čiji su inicijali S.Ć, koji je noćas podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Lice S.Ć. preminulo je noćas oko jedan sat, saopšteno je danas iz Policijske uprave /PU/ Prijedor.

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Bosanska Dubica – Bosanska Gradiška u mjestu Jošik u noći sa subote na nedjelju, između 3.15 i 6.50 sati.

“Lice S.Ć. zatečeno je na mjestu nezgode sa teškim povredama, a vozač se nepoznatim vozilom udaljio”, navedeno je u saopštenju.

Povrijeđeno lice je juče ujutru prevezeno u UKC, uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i pripadnici Policijske stanice Bosanska Dubica, a istog dana oko 16.00 sati priveden je i odbjegli vozač.

Protiv M.B. biće podnesen izvještaj tužilaštvu za počinjena krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79