Ugašeni životi blizanaca iz Kragujevca: Majka se godinama borila da ih dobije, a izgubila ih je obojicu u samo jednom danu

Aleksandar Pešić (42) iz Kragujevca, koji je u subotu ujutro poginuo na autoputu Niš – Beograd, i njegova supruga dobili su blizance poslije višegodišnje grčevite borbe za potomstvo.

Podsjetimo, Aleksandar, njegova majka Stanica (75) i osmogodišnji sinovi poginuli su kod skretanja za Požarevac, kada je na njihov Citroen naletio Volkswagen Sharan, za čijim je volanom bio finski državljanin Adem Smail (49), navodno Albanac s Kosova.

Nesreću je prvobitno preživio jedan od dječaka, ali je, nažalost, izdahnuo danas u bolnici.

Aleksandar bio je veoma vezan za blizance, koje su supruga i on dobili poslije više godina liječenja. Aleksandru je i brat preminuo, a živio je sa majkom i ocem Dragutinom, koji je, navodno, obolio od Parkinsonove bolesti.

Otac Aleksandar je, i ne sluteći da ide na put bez povratka, sa sinovima blizancima i majkom krenuo na Srebreno jezero, gdje je trebalo da provedu nekoliko dana na odmoru. Aleksandrovi sinovi živjeli su kod svoje majke, od koje se on razvio prije nekoliko godina, a ljetni raspust trebalo je da provedu kod oca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79