Ugledao policiju, bacio drogu i počeo bježati

Policija je uhapsila M.N. iz Doboja, koji je nakon što je vidio policiju bacio drogu i počeo bježati sa još jednom osobom.

Terete ga za krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Naime, kada je policija uočila M.N. i O.C. i krenula da im priđe M.N. je bacio neki predmet nakog čega su obje osobe počele trčati.

Oni su sustignuti i uhapšeni, a ponađena je odbačena vrećica u kojoj se nalazilo 14 paketića spida težine 21,9 grama i paketić marihuane težak 0,8 grama.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi M.N. kao i lica koja su zatečena u kući, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: ostaci bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid izvučeni u liniju, ukupne težine od 2,6 grama, otvoren paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 0,8 grama, dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje opojne droge”, navode iz PU Doboj.

M.N. je uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a O.C. je sankcionisan zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Isti dan policijski službenici Policijske stanice Teslić, su kontrolisali vozača D.P. iz Teslića, kod koga je pronađeno i oduzeto šest paketića sa sadržajem marihuana težine od 26,4 grama i paketić spida težine 5,7 grama.

Protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79