Uhapšen i Marko Pjanović u Bijeljini zbog ubistva Ranka Eskobara

U Bijeljini je večeras uhapšen Marko Pjanović za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu potjernicu zbog učešća u ubistvu, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS-a.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a večeras su locirali i uhapsili Pjanovića.

Pripadnici MUP-a RS-a tragali su za Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu međunarodnu potjernicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića 9. marta u Beogradu.

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo jučer su uhapsili 22-godišnju studenticu Azru Šabanović zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Srbiji.

Djevojka uhapšena u Sarajevu zbog učešća u ubistvu Ranka Eskobara je studentica Azra Šabanović

Ona je u akciji MUP-a KS, koja je izvedena u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijom Brčko Distrikta, uhapšena je sinoć na području Općine Centar.

Inače, Ranko Radošević Eskobar ubijen je 9. marta u mjestu Rušanj u Srbiji, a dvojica osumnjičenih za njegovo ubistvo su uhapšeni prošle sedmice u jednom stanu na Novom Beograd

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79