Uhapšen Ivan Kontić, osumnjičen za brutalno prebijanje mladića

Crnogorska policija je oko 18 sati na Zabjelu uhapsila državljanina Crne Gore Ivana Kontića koji se nalazio na potjernici NCB Interpol Beograd.

– I.K. je lišen slobode na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Beograd. On se potražuje za krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je izvršio, kako se sumnja, na teritoriji Republike Srbije – saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore, prenosi Antena M.

I.K. je uhapšen u naselju Zabjelo u iznajmljenom stanu.

Podsjetimo, Kontić je osumnjičen da je krajem avgusta brutalno pretukao mladića u Novom Sadu.

– Intenzivno tragamo za Ivanom Kontićem (30), zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog – navedeno je tada u saopćenju policije Srbije.

Društvenim mrežama kružio je snimak, na kome se vidjelo kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

 

(VIDEO) Policija objavila sliku napadača koji je mladiću slomio obje ruke

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79