Uhapšen jer je pokušao ubiti sugrađanina: “Pucao je u mom pravcu”

P.J. iz Šipova uhapšen je u ponedjeljak zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina V.O., saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

“Naime, 22.02.2021. godine, oko 17,30 časova, Policijskoj stanici Šipovo, oštećeni V.O. iz Šipova prijavio je da je ‘na lokalitetu planine Lisine zvanom Crni Kamen, u mjestu Stupna, opština Šipovo, nepoznato lice pucalo u njegovom pravcu. Ovom prilikom nije bilo povrijeđenih lica”, navodi se u saopštenju.

Iz policije dodaju da su brzom akcijom oko 21 sat pronašli i uhapsili P.J. iz Šipova za koga se sumnja da je izvršio krivična djela “Ubistvo u vezi sa pokušajem” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Policija je po nalogu Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izvršila uviđaj na mjestu događaja te izuzela tragove i dokaze, a sve dalje radnje biće preduzimane po nalogu tužioca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79