Uhapšen lopov koji je opljačkao bh. fudbalera!

Italijanski mediji objavili su da je policija u Salernu uhapsila osobu koja je opljačkala bh. fudbalera iz Salernitane Milana Đurića.

– Policija je uhapsila 35-godišnjeg Makaldija Karminea (Maccaldi Carmine) iz Ebolija zbog krađe koju je počinio 11. septembra i tako oštetio napadača Salernitane, pišu italijanski mediji.

Đurić je tog dana – prije treninga, ostavio na parking automobil u kojem su mu bili lični dokumenti i vrijedne stvari. Na kraju treninga naš napadač je dobio poziv iz banke, te je obaviješten o sumnjivim transakcijama izvršenih njegovom kreditnom karticom.

Tada je Đurić otišao na parking i vidio da mu je razbijeno staklo na automobilu te da mu je ukradena torbica sa dokumentima i novcem. Pregledavajući snimke nadzornih kamera utvrđeno je da je Makaldi došao Fiat Pandom i izvršio krađu. Nakon toga otišao je u jednu ribarnicu i predložio vlasniku da provjeri funkcionalnost kreditne kartice i podijeli s njim dobit kriminalne radnje. Tako je sa vlasnikom ribarnice oštetio bh. napadača. Vlasnik ribarnice je izvršio šest uplata od 500 eura karticom, a zatim je sebi ostavio 1.750 eura, a pljačkašu dao 1.250 eura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79