Uhapšen Miloš koji je uzgojio 99 stabljika konoplje: Oduzeto mu 1,5kg droge i puška

Foto: Arhiv/ilustracija

Miloš D. (30) iz Bileće uhapšen je kada je policija pronašla plantažu od 99 stabljika indijske konoplje visine tri metra u selu Mirilovići, kod Bileće, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje, kazao je da je plantaža indijske konoplje pronađena tokom pretrage terena koja je izvršena u petak i subotu.

Dodao je da je plantaža izuzeta kompletna i predata u depozit Policijske uprave Trebinje, a da su pretresene i tri lokacije, gdje su pronađeni i 1.571 gram marihuane, puška M48 s municijom, rezervoari za vodu s opremom i precizna vaga.

Laketa je naveo da je tokom pretresa uhapšen D.M. sa područja Bileće s ciljem dokumentovanja krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja droga i nedozvoljena proizvodnja oružja.

On je podsjetio da je policija 22. jula na području Berkovića pronašla plantažu od 30 stabljika indijske konoplje i eksploziv, te uhapsila jednu osobu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droge.

Laketa je naveo da je ovo šesto krivično djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa droga koje je evidentirano ove godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79