Uhapšen muškarac: Više od decenije mučio i držao ženu zatvorenom

Uhapšen muškarac: Više od decenije mučio i držao ženu zatvorenom


Francuske vlasti su uhapsile njemačkog državljanina pod sumnjom da je mučio i držao zatvorenu svoju suprugu u njihovom domu u Forbahu, istočnoj Francuskoj. Žena, stara 53 godine i također njemačka državljanka, navodno je bila zatvorena u stanu od 2011. godine, saopštilo je tužilaštvo.

U trenutku kada je policija ušla u spavaću sobu stana, žena je pronađena s obrijanom glavom. Iskoristila je telefon u stanu kako bi pozvala njemačku policiju, koja je potom kontaktirala francuske vlasti. Tužilac Olivije Glejdi je potvrdio da je muž priveden i da se trenutno provode istrage vezane uz optužbe za zatvaranje, mučenje i “varvarska djela” koje je navodno počinio protiv svoje supruge.

Policija u Mecu, koja vodi istragu, zasad odbija davati komentare o slučaju. Glejdi je istaknuo da je 55-godišnji muž izjavio policiji da njegova supruga boluje od neodređene bolesti te da ona nije u dobrom zdravstvenom stanju. Dodao je kako muž nije bio poznat francuskim vlastima te da je bio nezaposlen, a prije toga je radio u njemačkoj industriji.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija