Uhapšen nadriljekar: Varao ljude da će ih izliječiti bioenergijom

Muškarac iz Herceg Novog osumnjičen je da je baveći se nadriljekartvom stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 200.000 eura, te je protiv njega podnesena krivična prijava, saopštila je crnogorska policija.

Osumnjičenom T. T. (48) na teret je stavljeno da se u neutvrđenom periodu bavio liječenjem putem bioenergije i primjenom prirodnih preparata, a da pritom nije imao diplomu medicinskog fakulteta ili drugu odgovarajuću stručnu spremu niti odobrenje nadležnih organa.

Kako se navodi u saopštenju, za liječenje je naplaćivao 30 eura po terapiji, te je tim radnjama stekao protivpravnu imovinsku koristi u iznosu ne manjem od 200.000 eura.

Policija je po naredbi nadležnog sudije pretresla stan i druge prostorije koje koristi T. T. i tom prilikom pronašla i oduzela 36.420 eura, a sumnja se da je taj novac stečen od krivičnog djela nadriljekarstvo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79