Uhapšen opasni kriminalac Dino Ibrahimović (27): Od policije bježao na električnom romobilu

Dino Ibrahimović (27), osumnjičen za jutrošnje ubistvo Edmonda Mustafe (29) u Baru, uhapšen je u bjekstvu na električnom trotinetu, a neposredno u blizini njegovog hapšenja je pronađena i automatska puška.

To je potvrdio v. d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović.

Uhapšeni Ibrahimović je bio potraživan od policjskih organa, i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

Šćepanović je saopštio da je D.I. upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu. Pretragom terena u pravcu bjekstva D.I. policija je pronašla crnu putnu torbu u kojoj je pronađeno vatreno oružje – automatska puška.

Šćepanović je pojasnio da se sumnja da je D.I. iz pronađene automatske puške ispalio više projektila u E.M. i lišio ga života na licu mjesta.

D.I. se na teret stavlja krivično djelo ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

“Prema operativnim i obavještajnim podacima kojima Uprava policije raspolaže oba lica su pripadnici jedne kriminalne grupe koja djeluje na crnogorskom primorju. Osim toga, D.I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna potjernica od jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji”, istakao je Šćepanović, preneo je portal RTCG.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79