Uhapšen osumnjičeni za provalu u javnu kuhinju

Banjalučka policija privela je osobu koja se sumnjili da je provalila u prostorije javne kuhinje Obrok Ljubavi u Banjoj Luci.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopštili su da su preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali i uhapsili I.I. iz Banje Luke, a on se sumnjiči za pokušaj teške krađe, odnosno da je 19. maja provalilo u prostorije udruženja građana u Banjoj Luci, odakle nije ništa ukrao.

Nazvanično se moglo saznati da se radi o Igoru Isakoviću.

“U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, saopštili su iz PU Banja Luka.

Javna kuhinja Obrok ljubavi na meti vandala bila je u noći sa srijede na četvrtak, nakon čega su iz Udruženja građana “Mozaik prijateljstva” saopštili da su ujutro prilikom dolaska na posao zatekli obijena i polupana vrata, te izvaljene prozore.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79