Uhapšen prevarant Rade Nikolić: Izradio lažna dokumenta, unajmio stan pa ukrao televizor

Policija u Banjoj Luci uhapsila je Radeta Nikolića, koji se sumnjiči da je počinio više krivičnih djela.

– R. N. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo falsificiranje isprave na način da je napravio lažnu vozačku dozvolu i ličnu kartu Bosne i Hercegovine te ličnu kartu Republike Srbije, a sve na ime Mihailo Milivojac. Predstavljajući se kao Mihailo Milivojac, izvršio je i krivično djelo prevara tako što je od oštećene osobe unajmio stan, ne plativši najam. Iz navedenog stana otuđio je televizor, čime je počinio krivično djelo krađa – navedeno je u saopćenju Policijske uprave Banja Luka.

Za Nikolićem su Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i Osnovni sud Bijeljina bili raspisali šest potraga zbog prevara.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a uhapšeni je, nakon što je završena kriminalistička obrada, predat u Okružni centar Sudske policije Banja Luka.

Policijska uprava Banja Luka apelira na sve građane da, ukoliko su na bilo koji način oštećeni od navedene osobe, obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na brojeve telefona 122 ili 051/337-201.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79