Uhapšen u akciji SIPA-e: Sudija banjalučkog Osnovnog suda ćutao pred tužiocem

Nebojša Pejović, sudija banjalučkog Osnovnog suda koji je uhapšen u akciji “Barka” zbog sumnje da je uzeo 1000 evra, u Republičkom tužilaštvu branio se ćutanjem.

Pejovića terete za krivično djelo trgovina uticajem, a Tužilaštvo mu je predložilo pritvor zbog bojazni od uticaja na svjedoke, da će uništiti sakriti ili izmijeniti dokaze i o tom prijedlogu će odlučiti banjalučki Okružni sud.

Kako smo juče objavili Pejovica su uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu SIPA u jednom restoranu u Slatini kada je primio označeni novac.

Prilikom primopredaje novca: SIPA uhapsila sudiju Osnovnog suda u Banja Luci

Pomoću informatora koji je sarađivao sa policijom i tužilaštvom organizovana je akcija njegovog hapšenja koja je uslijedila kada je Pejović uzeo označene novčanice.

Navodno je ovaj sudija bio posrednik u poslu i trebao je da iskoristi svoj uticaj kako bio izdjestovao povoljniji ishod za jednog privrednika u sporu u vezi imena jedne firme.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79