Uhapšen vozač iz Šipova koji je pijan izazvao udes

Vozač “audija” iz Šipova čiji su inicijali S.P. uhapšen je jer je, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povrijeđen suvozač čiji su inicijala M.R. iz Šipova.

Saobraćajnu nezgodu Policijskoj stanici Šipovo prijavio je juče oko 3.50 časova dežurni ljekar Doma zdravlja Šipovo kojem se suvozač obratio za medicinsku pomoć zbog povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su ustanovili da se saobraćajna nezgoda dogodila oko 3.00 časa u mjestu Gerzovo u opštini Mrkonjić Grad u kojoj je vozač S.P., upravljajući automobilom “audi”, izgubio kontrolu, usljed čega je došlo do prevrtanja vozila.

Suvozač M.R. je, nakon što mu je u Domu zdravlja Šipovo ukazana medicinska pomoć, upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad, a alkotestiranjem kod vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,16 grama po kilogramu.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79