Uhapšen vozač koji je usmrtio dječaka i pobjegao sa mjesta nesreće

Prijedorska policija uhapsila je vozača inicijala N. Dž. koji je sinoć u Kozarcu automobilom usmrtio 15-godišnjeg dječaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

Kako saznajemo radi se o 25-godišnjem mladiću iz Lamovite. Policija je pronašla i vozilo kojim je dječak najvjerovatnije udaren, što će tek biti utvrđeno daljim istražnim radnjama. Nezvanično saznajemo da je vozilo prebačeno na područje Laktaša, gdje je i pronađeno prekriveno ceradom.

Tragedija se dogodila u 00.50 sati na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka. Kako nezvanično saznajemo vozač je velikom brzinom naletio na tri dječaka koji su se kretali kolovozom. Među njima su bila dvojica braće i vozilo je udarilo u jednog od njih i odbacilo ga pored puta, a zakačilo je i bicikl koji je jedan od dječaka gurao pored sebe i prepolovio ga.

Vozilo pronađeno kod Laktaša prekriveno ceradom

Kao da se ništa nije dogodilo vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ne ukazujući pomoć povrijeđenom dječaku. Na djecu je naišao slučajni prolaznik koji je teško povrijeđenog 15-godišnjaka hitno prevezao u prijedorsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo od zadobijenih povreda.

Nezvanično saznaje Avaz i da je nakon udara s vozila otpao branik koji je ostao na putu, kao i drugi dijelovi vozila. Na osnovu toga, ali i izjava svjedoka, policija je uspjela da dođe do informacija o bjeguncu, ali i vozilu.

Kako se nezvanično saznaje, vozač je velikom brzinom naletio na tri dječaka koji su se kretali kolovozom. Među njima su bila dvojica braće i vozilo je udarilo u jednog od njih i odbacilo ga pored puta, a zakačilo je i bicikl koji je jedan od dječaka gurao pored sebe i prepolovio ga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79