Uhapšen zbog sumnje da je pucao u blizini policijske stanice

S.S. uhapšen je jutros u mjestu Bokani u Kneževu zbog sumnje da je noćas, pola sata iza ponoći, pucao iz vatrenog oružja u neposrednoj blizini policijske stanice Кneževo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, kod S.S. je nakon hapšenja utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu te se on trenutno nalazi na kriminalističkoj obradi.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka jutro oko 07,30 časova su u mjestu Bokani, Opština Кneževo, lišili slobode lice S.S. koji je dana 06.01.2021. godine oko 00,30 časova u neposrednoj blizini policijske stanice Кneževo, na parking prostoru ispred zgrade Opštine Кneževo iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u vazduh”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Na licu mjesta događaja izvršen je uviđaj.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji, te da se nakon kompletiranja svih činjenica OJT Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79