Uhapšena bahata vlasnica salona vrijeđala svoje žrtve:”Da nešto znaš, bar bi počupala brkove!”

Olgica Markanović, vlasnica salona koja se predstavljala kao kozmetolog-edukator i koja je unakazila nekoliko desetina žena i muškaraca u Srbiji, uhapšena je juče u trenutku kada je pokušala da pređe granicu s Hrvatskom.

Sarajka optužuje nadriliječnicu iz Srbije: Olgica mi je spalila obraze i nos

Podsjetimo, u martu ove godine grupa žena i muškaraca je tvrdila da su unakaženi tretmanima u salonu koji drži Markanovićeva, zbog čega su podnijeli krivičnu prijavu protiv nje.

Jedna od žrtava Željana Milanović, koja je već pričala o užasu koji je pretrpjela za Žena.rs, kaže da je mislila da je ona jedina oštećena, ali onda je igrom slučaja stupila u kontakt sa drugim ljudima koje je Olgica Markanović unakazila i napravili su na instagramu stranicu o nadriljekrastvu na kojoj su objavljivali fotografije unakaženih lica.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Željana je u medicinsko-estetskom centru “Tayas”, na Senjaku radila intervenciju podizanja kapaka. Kako djevojka kaže, odlučila se za ovaj salon i za Olgicu, jer je videla na Instagramu dobre reklame koje su joj ulivale povjerenje.

– Vidjela sam njene radove na Instagramu, mnoge poznate pjevačice su je reklamirale. A onda sam kasnije saznala da je sve fotografije fotošopirala, a poznatim pjevačicama davala novac da je reklamiraju”, i dodala: “Kada je objavljivala fotografije prije i posijle tretmana, ona je fotošopirala prvobitne fotografije kako bi naruživala određene dijelove lica. Meni je iskrivila kosu na fotografijama, drugim djevojkama bi krivila nos, i sve to u cilju kako bi njene intervencije izgledale bolje – priča Željana.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Željana je prošla sa trajnim ožiljcima na kapcima, ali napominje da su djevojke kojima je Olgica radila nos prošle mnogo gore.

– Vidjela sam uživo djevojke kojima je unakazila nos. One su prošle sa ubjedljivo najgorim, trajnim posljedicama. One imaju keloidne ožiljke. Ti ožiljci mijenjaju boju, izgledaju užasno.

Kada je Željana primijetila da nešto nije u redu sa njenim kapcima, otišla je na kontrolu kod Olgice, ali ona ju je ubjeđivala da je sve to normalna rekacija i da to tako treba da bude.

Šta su inspektori zatekli u salonu ljepote Olgice Markanović u Banjoj Luci

– Kada sam otišla kod nje na kontrolu, prvo mi je rekla kako je to sasvim normalna rekacija kože i da treba da mi budu smežurani kapci. Pošto mi je konstantno bilo sve gore, otišla sam ponovo na pregled, ali ona me je onda okrivila kako ja pogrešno mažem kremu, kako sam skidala krastice sa kapaka, kako ne vodim higijenu. Naravno da ništa od toga nije bilo tačno, ja sam radila upravo sve što mi je ona govorila, a ovo su bili samo njeni izgovori za neuspjeh – priča Željana.

Željana je onda odlučila da ode kod drugih stručnjaka na oporavak kapaka, ali pošto su sve to skupe intervencije, pitala je Olgicu za povraćaj novca, što je ona naravno dobila.

– Odbila je da vrati novac, čak je bila i veoma neljubazna prema meni – kaže Željana.

Ova devojka dodaje kako je Olgica nju, ali i masu ostalih djevojaka koje je unakazila omalovažavala preko društvenih mreža.

– Pošto odlazim u solarijum, koža mi je tamnija, ali naročito dio oko usana, a ona mi je jednom prilikom rekla kako ja nemam pojma ni o čemu, jer da znam nešto, bar bi počupala brkove – prisjeća se Željana.

Na kraju, ova djevojka je rekla da je znala da će pravda doći kad-tad i poručila je ostalim žrtvama da nisu same i da ona vrlo dobro zna kroz šta prolaze.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79