UHAPŠENA DVOJICA MLADIĆA: POLICIJA ODUZELA MARIHUANU I SPID

Na području koje pokriva Policijska uprave Prijedor policjaci su oduzeli određenu količinu narkotika i uhapsili dvojicu mladića, potvrđeno je u PU Prijedor.

Policija je prvo u Prijedoru zaustavila P. D. (28) iz Kozarske Dubice i od njega privremeno oduzeli jedan zamotuljak sa 2,35 grama marihuane i još jedan sa 3,39 grama spida.

– Potom su u Kozarskoj Dubici kontrolisali M. L. (23) iz tog grada i od njega oduzeli dvije providne pvc vrećice. U tim vrećicama nalazilo se više desetima zamotuljaka sa marihuanom ukupne mase 31,9 grama. Oduzet je i jedan paketić sa 0,4 grama spida – potvrđeno je u Prijedorskoj policiji.

Poslije kriminalističke obrade oni su pušteni na slobodu, a službenici PU Prijedor nastavljaju dalje aktivnosti na utvrđivanju krivične ili prekršajne odgovornosti pomenutih osoba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79