Uhapšena zbog krađe zlata i novca iz dva stana

Banjalučka policija uhapsila je S.Š. nakon prijave da su iz dva stana ukradeni zlato i novac, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako je pojašnjeno policijskim službenicima PU Banjaluka, juče su se obratili N.R. koji je prijavio da mu je iz stana otuđen zlatni nakit i novac u iznosu od 1.000 KM, i Đ.A. koji je prijavio, takođe, da su mu iz stana otuđeni zlatni nakit i novac u vrijednosti od 2.000 KM u različitim valutama.

“Operativnim radom, policijski službenici su utvrdili da se radi o S.Š. kod koje su pronašli i oduzeli predmete proistekle iz krivičnih djela, kao i druge predmete koji će poslužiti u krivičnom postupku”, pojasnili su iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon evidentiranja svih činjenica OJT Banjaluka dostavi Izvještaj o krađi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79