Uhapšene dvije osobe zbog prevara koje su spremali za predstojeće izbore

Ova lica će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata Tužilaštvu Brčko distrikta na dalje procesuiranje

Policija Brčko distrkta uhapsila je lica čiji su inicijali P.M. /51/ i J.R. /33/ zbog osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela izborne prevare u vezi sa predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz Policije.

Lice čiji su inicijali P.M. se sumnjiči da je počinilo krivično djelo primanje nagrade ili drugog oblika koristi u vezi sa krivičnim djelom prevara pri glasanju, dok se lice J.R. sumnjiči da je počinilo krivično djelo davanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem u vezi sa krivičnim djelom prevara pri glasanju.

Ova lica će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata Tužilaštvu Brčko distrikta na dalje procesuiranje.

“Policija će, pod nadzorom Tužilaštva distrikta, nastaviti aktivnosti na istraživanju nepravilnosti koje se tiču predstojećih lokalnih izbora za prostor Brčko distrikta”, navedeno je u saopštenju.

Policija distrikta je prije nekoliko dana uhapsila lice čiji su inicijali S.B. zbog sumnje na izbornu prevaru. Ovom licu Tužilaštvo distrikta je odredilo jednomjesečni pritvor prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79