Uhapšeni u akciji Presretač: U Prijedoru “pali” saobraćajni policajci zbog mita

Tokom pretresa pronađena dokumentacije koja može poslužiti kao dokaz u daljem postupku protiv uhapšenih policajaca

Dvojica saobraćajnih policajaca zaposlena u Policijskoj upravi Prijedor uhapšeni su akciji “Presretač” zbog primanja mita.

Prema saznanjima Srpskeinfo, akciju “Presretač” sprovode službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa PU Prijedor.

– U toku akcije pretresene su dvije lokacije na području Prijedora. Pretresi su obavljeni s ciljem pronalaska tragova i predmeta, a koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima primanje mita i zloupotreba službenog položaja – kaže izvor Srspkeinfo.

On je pojasnio da je tokom pretresa pronađena dokumentacije koja može poslužiti kao dokaz u daljem postupku protiv uhapšenih policajaca.

– Uhapšeni policajci će poslije kriminalističke obrade biti predati u nadležnost javnog tužilaštva RS, a po čijem nalogu je izvedena akcija – istakao je izvor Srpskeinfo.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79