UHAPŠENO DEVET LICA ZA KOJIM SE TRAGALO

Službenici Jedinice granične policije Izačić danas su pri ulasku u BiH uhapsili lice čiji su inicijali F.B. /45/ jer ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krivičnih djela ugrožavanje bezbjednosti i oštećenje tuđe stvari.

Ovo lice je predato službenicima Sudske policije Bihać, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su uhapsili lice čiji su inicijali M.S. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora.

Uhapšeno lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na prelazu Zupci i predato službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

Na prelazu Kamensko na izlasku iz BiH juče je slobode lišeno lice čiji su inicijali S.R. jer je provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Travniku zbog krivičnog djela prevara u službi. On je predat službenicima Sudske policije Kantona 10.

Lice čiji su inicijali B.J. juče su uhapsili službenici Jedinice granične policije Brod jer ga radi izdržavanja kazne zatvora potražuje Osnovni sud u Derventi. Lice je kontrolisano na ulasku u BiH na prelazu Brod i predato službenicima Sudske policije Doboj, prenosi Srna.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Karakaj juče je uhapšen državljanin Srbije čiji su inicijali V.Š. nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Visbaden raspisao potjericu zbog krivičnih djela oružana pljačka, razbojništvo, teške tjelesne povrede i tjelesne povrede. Službenici Jedinice granične policije Zvornik predali su ovo lice Sudskoj policiji Suda BiH.

Službenici ove jedinice juče su na izlasku iz BiH na prelazu Karakaj uhapsili lice čiji su inicijali M.C. jer je za njim Policija Brčko distrikta raspisala potragu zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On je predat službenicima Policije Brčko distrikta.

Pri ulasku u BiH na prelazu Karakaj službenici Jedinice granične policije Zvornik su u subotu, 24. novembra, uhapsili lice čiji su inicijali S.G, koje potražuje Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona zbog nasilja u porodici. Lice je predato službenicima Policijske uprave Živinice.

Na graničnom prelazu Doljani, pri izlasku iz BiH, protekle subote uhapšena je državljanka NJemačke čiji su inicijali I.B. nakon što je provjerama ustanovljeno da je za njom Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela utaja. Ona je predata službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Kostajnica u petak, 23. novembra, slobode je lišeno lice čiji su inicijali M.B. jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Novom Gradu zbog šumske krađe. Službenici Jedinice granične policije Dobrljin predali su ovo lice Sudskoj policiji Prijedor.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments