Uhićen je Leon Lučić

Nakon 12 dana provedenih u bolnici Leon Lučić je i službeno uhićen. Indexu je iz Ravnateljstva policije potvrđeno da je zagrebačka policija uhitila Lučića zbog iznude i da će ga tijekom dana predati karlovačkoj policiji koja vodi istragu jer se na njihovom području dogodio sukob sa zaprešićkim poduzetnikom u kojem je ovaj bivši policajac i glumac nastradao.

Aktivni specijalac iz Lučkog i bivši vojni specijalac

Uz Lučića su u iznudi sudjelovali Andrija Vrhovec, aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, i Darko Purgar, bivši vojni specijalac pripadnik 1. hrvatskog gardijskog zdruga.

Tražili 100 tisuća eura

Oni su od poduzetnika M. D.-a tražili 100 tisuća eura prijeteći mu da će ga umiješati u istragu o poreznim prevarama te da će završiti pet godina u zatvoru. Poduzetnik je o svemu obavijestio policiju u Zaprešiću, ali oni su uspjeli uništiti rutinsku akciju uhićenja pri primopredaji novca pa je na nadvožnjaku kod Draganića došlo do sukoba u kojem je Lučić teško ozlijeđen pa je jedno vrijeme čak proveo u induciranoj komi.

Baratali autentičnim informacijama iz istrage

Prema Indexovim neslužbenim informacijama, ucjenjivači su baratali autentičnim informacijama iz tajne istrage koje su mogli dobiti samo iz krim policije ili Porezne uprave, no zbog toga još uvijek nitko nije uhićen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79