Uhićen vozač koji je na Badnjak pokosio pješaka (21) i pobjegao

Policija je utvrdila da je ponedjeljak oko 19.20 sati na cesti između Lovinca i Gračaca 40-godišnjak upravljajući Golfom u smjeru Gračaca zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, udario u rubnik ceste te u 21-godišnjaka

Policija iz Gračaca je uhitila 40-godišnjeg vozača koji je na Badnjak oborio 21-godišnjaka i pobjegao, javlja Dalmatinski portal.

Mladić je teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti.

Policija je utvrdila da je u ponedjeljak oko 19.20 sati na cesti između Lovinca i Gračaca 40-godišnjak upravljajući Golfom u smjeru Gračaca zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, udario u rubnik ceste te u 21-godišnjaka koji je hodao u rub kolnika.

– Vozača se sumnjiči i da je nakon nesreće pobjegao ne pruživši pomoć teško ozlijeđenom pješaku. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 40-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći – poručili su iz zadarske policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79