UKC RS: Povrijeđeni mladić i djevojka u teškom stanju

Pacijenti Darijo Slavnić (24) i Nikolina Tešić (21) iz Kotor Varoši, koji su nakon saobraćajne nezgode primljeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske, trenutno su u teškom opštem stanju.

Iz UKC-a navode da je pacijent čiji su inicijali D.S. priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je pacijent čiji su inicijali N.T. trenutno svjesna i u toku je sprovođenje neophodnih dijagnostičkih procedura.

Oba pacijenta hospitalizovana su u Klinici UKC-a za anesteziju i intenzivno liječenje i dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne i preuranjene.

Težak sudar motocikla i automobila, dvije osobe teže povrijeđene

Kotorvarošani Darijo Slavnić (24)i Nikolina Tešić (21) povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš, u mjestu Opsječko.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć u 21.20 časova, učestvovao je Slavnić, koji je upravljao motociklom “suzuki”, te Aleksandar Radonjić (36) iz Banjaluke koji je vozio automobil “folksvagen kedi”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79