Ukidanjem policijskog sata opet počinje ‘party ludnica’ u Hercegovini

Ukidanjem tzv. policijskog sata ponovno se započinje s noćnim zabava u Hercegovini. 

Noćni život na području Hercegovine, unatoč svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo, ali novim mjerama kriznih stožera partyji opet dolaze do izražaja.

U Zapadnohercegovačkom kantonu tkz. policijski sat je ukinut, dok je u ostatku entiteta on pomjeren. Tako je i među prvim noćnim klubovima klub iz Ljubuškog najavio party, prenosi Bljesak.

Zabava je planirana za 14. i 15. svibnja, a klub je najavio početak partyja iza 20 sati.

”Ekipa nakon duge stanke konačno smo ponovno sa vama, uživajte u vikendu punom dobre zabave i hitova uz naš DJ dvojac”, naveli su iz kluba. 

Drugi veći klub na području tog kantona nije još najavio kada će i kako nastaviti sa zabavama.

Podsjećamo, na 48. vanrednoj sjednici Staba civilne zaštite ZHK donesena je odluka kako je u zatvorenim prostorijama dozvoljeno je do 100 osoba ukoliko se poštuju epidemiološka ograničenja, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru može dati Zavod za javno zdravstvo ZHK. Na otvorenim prostorima ne postoje ograničenja okupljanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79