Ukidanjem policijskog sata opet počinje ‘party ludnica’ u Hercegovini

Noćni život na području Hercegovine, unatoč svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo –

Ukidanjem tkz. policijskog sata ponovno se započinje s noćnim zabava u Hercegovini. Noćni život na području Hercegovine, unatoč svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo, ali novim mjerama kriznih stožera partyji opet dolaze do izražaja.

U Županiji Zapadnohercegovačkoj tkz. policijski sat je ukinut, dok je u ostatku entiteta on pomjeren. Tako je i među prvim noćnim klubovima klub iz Ljubuškog najavio party. Zabava je planirana za 14. i 15. svibnja, a klub je najavio početak partyja iza 20 sati. ”Ekipa nakon duge stanke konačno smo ponovno sa vama, uživajte u vikendu punom dobre zabave i hitova uz naš DJ dvojac”, naveli su iz kluba. Drugi veći klub na području te županije nije još najavio kada će i kako nastaviti sa zabavama. Podsjećamo, na 48. izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite ŽZH donesena je odluka kako je u zatvorenim prostorijama dozvoljeno je do 100 osoba ukoliko se poštuju epidemiološka ograničenja, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru može dati Zavod za javno zdravstvo ŽZH. Na otvorenim prostorima ne postoje ograničenja okupljanja – piše Bljesak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79