Ukoliko putujete, obavezno pročitajte ovo!

Završen je uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Ljubače, na magistralnom putu M-18 Živinice-Tuzla. Na pomenutoj dionici saobraća se nesmetano.

Zbog učestalih odrona zemlje ili kamenja, pojačan oprez savjetujemo i na dionicama koje vode kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja. Izdvajamo putne pravce: Sarajevo-Foča, Bihać-Bosanska Krupa, Konjic-Mostar, Jajce-Banja Luka, Bugojno-Novi Travnik, Rogatica-Višegrad i Turbe-Karanovac.

Još uvijek je obustavljen saobraćaj putničkih vozila na magistralnom putu M-14.1 Bosanska Gradiška-Bosanska Dubica u mjestu Gašnica, zbog izlijevanja rijeke Save. Teretna vozila mogu saobraćati navedenom dionicom.

Na regionalnom putu R-419 Rakitno-Blidinje, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila preko 3,5 tone.

Na autoputu A-1 dionici Sarajevo zapad-Lepenicazbog aktivnog klizišta na lokalitetu Ban Brdo, saobraćaj je u tunelu Igman, kao i na mjestu radova, preusmjeren iz vozne u preticajnu traku.

Danas do 15:30 sati izvode se sanacioni radovi u mjestu Donje Ravne na magistralnom putu M-17 Begov Han-Žepče. U toku izvođenja radova saobraća se jednom trakom-naizmjenično.

Zbog sanacionih radova na vijaduktu Briješće na magistralnom putu M-17 Rajlovac-Stup saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na kružni tok (rotor) u ulici Safeta Zajke

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79