Ukoliko ste ga vidjeli, obavezno javite: Policija raspisala potjernicu za Sandrom iz Sarajeva

MUP Kantona Sarajevo po nalogu Općinskog suda Sarajevo, raspisao je potragu i za Sandrom Malikanovićem (24) iz Sarajeva zbog teške krađe. Građani se mole da u slučaju korisnih saznanja obavijeste MUP Kantona Sarajevo- Operativni centar, na broj telefona 122.

Prije nekoliko dana MUP je raspisao potjernicu za Sandrovom prijateljicom Adnom Šahbajraktarević (26) s kojom je prije tri godine privođen u policijskoj akciji “Doboš”. Par se sumnjičio za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih materija, a tada je u njihovom stanu pronađeno pola kilogarma marihuane i spid.

Sandro Malikanović

Malikanović je poznat i po pucnjavi na Čengić Vili prije dvije godine kada je svog prijatelja Nihada Sokolića ranio u predjelu kuka. Prethodno su se njih dvojica sukobila sa drugim osobama, da bi Malikanović, želeći da pomogne Sokoliću, pogodio njega.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79