Ukradenim pištoljem izvršio krivično djelo

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 06.12.2019. godine, zaprimili su prijavu da je u vremenskm periodu od novembra do dana prijave u mjestu Jablan, opština Laktaši iz porodične kuće otuđen pištolj marke ”zastava” kalibra 9mm. Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali izvršioca i slobode lišili lice inicijala Đ.U.

Naime, lice se sumnjiči da je u navedenom premenskom periodu iz navedene porodične kuće, otuđio pištolj i isti dana 05.12.2019. godine koristio za izvršenje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, nakon čega je pištolj odbacio. Policijski službenici, Policijske stanice Laktaši pronašli su otuđeni pištolj i na licu mjesta pronalaska izvršili uviđaj.

O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv navedenog lica dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanje sigurnosti i krađa, prenosi Banjaluka.com

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79