Ukrao vozilo dok je žena išla po hranu, došao do rampe pa pobjegao pješke

Policajci Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio djelo krađe, piše varaždinska policija.

Kako se sumnja, navedeni je u ponedjeljak 11. studenog oko 21:50 sati u Ulici Zvonka i Vladimira Milkovića u Varaždinu, na parkiralištu ispred poduzeća za pripremu i dostavu hrane, sjeo u dostavno vozilo koje je dostavljačica ostavila ispred poslovnog prostora s ključevima u kontakt bravi i ušla po hranu, stavio vozilo u pogon i udaljio se njime prema izlazu iz parkirališta.

S obzirom na to da je na izlasku iz parkirališta bila spuštena rampa, izašao je iz vozila te se trčeći udaljio s mjesta događaja. Policijski su službenici, postupajući po dojavi oštećene, zatekli navedenog i doveli ga na kriminalističko istraživanje, piše Index.

Također je utvrđeno da je navedeni tijekom noći 7./8. studenog, ispred stambene zgrade u Ulici Tome Masaryka u Varaždinu, otuđio osobno vozilo marke Citroen, u vlasništvu 44-godišnjaka. Navedeni je iskoristio noćni odmor vlasnika te na neutvrđeni način otuđio vozilo i udaljio se s mjesta događaja. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79